Полезные советы 

Нові акції від агенції «Пікан» для весілля і не тільки

Весілля – це свято романтики і кохання, але навіть воно потребує якісної організації, фінансових вливань, які не завжди можуть собі дозволити молоді пари. Але в агенції https://pikan.com.ua/ діють акційні пропозиції, що дозволять отримати святкування мрії за цілком доступною ціною.

Акція «Комплексне весілля»

Найкраще рішення в організації ідеальної церемонії – дозволити його створити справжнім професіоналам. Перекинувши всі клопоти на плечі агентства, пара може насолоджуватись останніми днями вільного життя.

Суть акції у тому, що замовивши паперове шоу та анімацію тривалістю від трьох годин, пара отримає знижку на анімацію 15%. До того ж не важливо, на яку дату запланована церемонія – акція дійсна до кінця 2019 року.

Щоб отримати вигідну знижку потрібно залишити заявку на сайті «Пікан», заповнивши просту форму:

  • ім’я;
  • адреса електронної пошти;
  • телефон;
  • подія, для якої замовляється акційна послуга;
  • дата проведення;
  • кількість гостей;
  • коментар (за необхідності).

Заявка буде розглянута швидко, і з замовником зв’яжуться, щоб обговорити деталі.

Актуальні акційні пропозиції «Пікан»

Кожна пара молодят заслуговує ідеальне весілля, і якщо буде змога зробити його хоч трішки кращим, цією можливістю необхідно скористатись. Агенція регулярно пропонує своїм клієнтам цікаві акції. Вони універсальні і підійдуть будь-якій урочистій події.

Серед актуальних пропозицій можна використати:

  1. «Паперове шоу». Акція діє з 01 до 28.05 2019 року. Всі хто замовляє послугу, отримають її зі знижкою 10%. Після замовлення акційна ціна буде діяти навіть колидія пропозиції завершиться, але лише протягом 2019 року. Обравши цю послугу,замовники отримають сучасну установку. Для шоу використовується дуже тонкий плавковий папір. Він повністю безпечний: не горить, не виділяє пил, легко прибирається. В акційну ціну входить «чорнове» прибирання. Не потрібно думати, як позбутися залишків святкування. Можна продовжувати веселитись.
  2. Для кращих клієнтів. Суть пропозиції в отриманні 10% знижки на анімаційну програму. Щоб її отримати і використати в ході організації весілля у Львові, потрібно завітати в львівський офіс агенції «Пікан» (вул. Плугова 2а), зробити фото біля фотозони і опублікувати на Facebook. Головне не забути вказати хеш-тег «студія Пікан».
  3. Ростові іграшки. На весіллі особливим попитом користуються Ведмеді-Велетні. Ці величезні м’які іграшки стануть окрасою весільної фотосесії і однозначно сподобаються найменшим гостям церемонії. Що стосується акції, то згідно з умовами, кожен хто замовляє послугу більше ніж на годину, отримує в подарунок великий букет квітів. Звісно це дрібниця, але приємна.

Весілля – це чарівні спогади на все життя. Потрібно зробити так, щоб це свято сподобалось всім, хто був присутнім на ньому. І прекрасно, якщо вийде хоч трішки зекономити. Зробити це можливо якщо постійно слідкувати за новинами на сайті агенції. Нові пропозиції з’являються регулярно.

Related posts