Наши дети 

Як вибрати школу англійської мови?

Без англійської мови сьогодні складно домогтися будь-якого успіху в роботі. Навіть хобі без нього часто не обходиться. Тому багато хто хоче вивчити іноземну мову, записуючись на курси англійської. Але не завжди від цього є користь. Чому ж одні успішно вивчають мову, а інші зазнають невдачі? Проблема часто зовсім не в навичках і здібностях, просто частина людей вибирає погану школу. У нашій статті ми поговоримо про те, як правильно вибрати курси або викладача іноземної мови.

Головні чинники вибору школи англійської мови

Якщо ви не просто хочете здати IELTS для себе, а плануєте використовувати сертифікат для влаштування на роботу, вам потрібні професійні курси англійської мови як то https://myenglishworld.pro/.

Місце, час, методика занять — все це важливо. Потрібно врахувати безліч чинників, перш ніж визначитися з тим, яка школа англійської отримає вас як учня. Перелічимо найбільш важливі моменти, які потрібно обов’язково врахувати при виборі курсів або навчальної програми:

  1. Де і як проходять заняття. Чи зможете ви відвідувати їх регулярно. Не потрібно вибирати школу на іншому кінці міста — в якийсь момент ви не встигнете приїхати і почнете пропускати заняття. Також не варто вибирати онлайн-курси, якщо вам важливо живе спілкування.
  2. Методика освіти. Якою мовою проходять уроки? В якій формі вони проходять? Скільки практики планується? Чи є рівні учнів, ділять їх на групи і т. Д. Найбільш просунутою вважається комунікативна методика, коли заняття проходять англійською, а навички спілкування опрацьовуються в іграх, діалогах, дискусіях.
  3. Скільки людей буде в групі. Багатьом здається, що оптимальний варіант для школи англійської мови — індивідуальні заняття, однак це не так.Перебуваючи в контакті з викладачем, ви не будете розвивати в повній мірі комунікативний навик, т. Е. Здатність до розмови. А саме це основна мета вивчення мови — використовувати його для комунікації. Ідеальні для занять маленькі групи по 3-5 чоловік, якщо хочеться заощадити — максимум групи по 10-13 осіб. Якщо людей більше, то викладач не зможе приділити увагу кожному.

Також варто запитати, чи дадуть вам літературу або підручники доведеться докуповувати, чи буде контролюватися відвідуваність, чи можна здати іспити на підтвердження рівня іноземної мови після курсу та інше.

Які ще фактори впливають, крім школи англійської мови?

Не потрібно думати, що, вибравши курси англійської мови правильно, ви тут же на ньому заговорите. Прогрес багато в чому визначається і власними зусиллями. Ми рекомендуємо всім новачкам дотримуватися таких правил:

  • займатися щодня, нехай і по півгодини або навіть по п’ятнадцять хвилин. Якщо на курсі немає домашніх завдань, повторюйте, що ви пройшли або попросіть у викладача якісь прості тексти вашого рівня;
  • заучувати слова. Найпростіше поставити додаток на зразок Memrise. Їх багато і всі вони приблизно однакові. Знайдіть курси свого рівня і займайтеся;
  • постарайтеся знайти застосування знань. Говоріть англійською з друзями, листуйтеся з незнайомцями в твіттері, приходьте на збори англійських клубів і т. Д.Мову можна вивчити тільки на практиці, і на курсах, як правило, банально не вистачає часу, щоб забезпечити належний її обсяг кожному.

Гарна школа англійської мови з перевіреними викладачами, у яких є досвід роботи з такими ж учнями як ви, допоможе швидко освоїти мову, закрити прогалини, впоратися зі страхами і побоюваннями. Тому не варто шкодувати часу на аналіз навчального закладу, куди ви плануєте піти вчитися. Витрачений час однозначно окупиться!

Related posts