Спорт 

Як збільшити стегна завширшки

Встаньте прямо, стопи розташуйте поруч руки на поясі. З видихом повільно починайте присідати, при цьому відводьте куприк назад. Коли стегна стануть паралельними підлозі, зафіксуйте положення і утримуйте його 10 – 20 секунд. На вдиху також повільно випрямляйте ноги. Трохи відпочивши, повторіть вправу ще 4-6 разів.
Ляжте на спину, руки покладіть за голову, носки ніг потягніть на себе. З видихом зігніть праву ногу в коліні та притягніть її до грудей. На вдиху випряміть ногу, утримуючи її над підлогою. При видиху підніміть ногу вгору перпендикулярно до підлоги. На вдиху опустіть ногу на підлогу. Виконайте щонайменше 20 повторень. Потім виконайте вправу лівою ногою.

Ляжте праворуч, руки розташуйте так, як вам зручно, щоб утримувати рівновагу. З видихом підніміть ліву ногу вгору, носок направте на себе. Робіть махи ногою вгору-вниз, не опускаючи її повністю на підлогу. Зробіть 40-50 підйомів, потім повторіть вправу іншою ногою.

Ляжте на спину, руки заведіть за голову, ноги підніміть нагору, шкарпетки направте на себе. На вдиху повільно розведіть ноги в сторони, з видихом за такого ж темпу зведіть їх разом. Виконуйте рух протягом 4 хвилин.

Обгорніться на лікті за спиною, ноги зігніть у колінах і притягніть до грудей. На вдиху витягніть ноги над підлогою, з видихом знову зігніть коліна і направте їх до себе. Зробіть вправу 20 разів.

Не змінюючи вихідного положення, виконуйте таку вправу. Витягніть над підлогою праву ногу, ліву при цьому утримуючи біля грудей. Потім одночасно починайте згинати праву ногу в коліні, а ліву випрямляти. Тобто змінюйте по черзі становище ніг, випрямляючи то праву, то ліву ногу. Вправу виконуйте протягом 2-4 хвилин.

Ляжте на живіт, руки покладіть під чоло. З видихом підніміть над підлогою праву ногу, трохи потримайте її в такому положенні. На вдиху опустіть ногу на підлогу. З наступним видихом підніміть вгору ліву ногу. Виконайте по 30 підйомів кожною ногою.

Related posts