ВІдпуска 

Коста-Ріка: рай для екотуризму

Коста-Ріка – маленька, але дуже гарна країна, що виділяється в Центральній Америці, як великий камінь на вінці монарха. Як туристичний об’єкт вона особливо вражає тим, що ви можете вибрати будь-який тип відпочинку на свій смак – вирушити на безлюдний острів для пошуку скарбів, обігріву блідо-слов’янських тілес на сонечку або дайвінгу; можете взагалі зняти будиночок на пляжі і пролежати там всю відпустку зі склянкою фруктового коктейлю чи кави (думаєте, бразильська найкраща? Спробуйте спочатку костариканський). Але найкраще в Коста-Ріці займатися екотуризмом.

Безумовно, як орієнтована туристів ділянка, Коста-Ріка запропонує вам широкий спектр екзотичних, пляжних, спортивних та інших розваг. Але якщо це все, що вам потрібно, з тим же успіхом можна вирушити і в Туреччину по путівці, що горить, а ось такої природи та архітектури, як у Коста-Ріці, просто так не знайти. Наприклад, хоча Коста-Ріка і є переважно католицькою республікою, її церкви значно відрізняються від звичних нам європейських, а що стосується того, що ви можете побачити за містом, – це винятково різноманітне видовище, що включає і озера, і гори, і печери. і водоспади, і мальовничі вулкани. При цьому необов’язково бути товстосумом, щоб дозволити собі насолодитися видами Коста-Ріки – купивши недорогий тур, ви можете взяти з собою намет або зняти маленький номер в одному з численних готелів, щоб повертатися лише на ночівлю, не втрачаючи жодної секунди з усієї краси. що ви можете побачити.

Також у Коста-Ріці є ще одне природне багатство – доброзичливе та доволі товариське населення. Якщо ви не будете вести себе в поїздці, як турист, який за все заплатив, то місцеві жителі розкажуть вам про чудеса їх місць, порадять особливу вино, страву або особливо цікаву подорож.

Related posts